• Hoe is het gesteld met de akoestiek bij u thuis?
  • Nieuw in onze collectie: Vicoustic

Lawaai in en om huis

Akoestiek en geluidsisolatie woning voor particulieren en klusbedrijven

EASY Noise Control levert professionele oplossingen voor diverse geluidsvraagstukken in en om de woning op het gebied van akoestiek. Twijfelt u of staat uw oplossing er niet bij? Neem dan contact op. Akoestisch comfort in huis is medebepalend voor uw woongenot.

Beleving van geluid

Harde vloeren, geen traditionele gordijnen en een strak interieur. Het ziet er fantastisch uit, maar het klinkt niet prettig. Vooral tijdens feestjes of met spelende kinderen lijkt het geluid rumoerig en van alle kanten te komen. EASY Noise Control levert oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek en akoestische isolatie in woonkamers, (woon)keukens en andere leefruimtes.

Onze dienstverlening

Gratis advies op afstand of in de showroom

Akoestiek en geluid is een vak apart. Ons vak. Wij helpen u graag gratis en vrijblijvend met advies op afstand (email of telefonisch). Bekijkt u onze oplossingen liever met eigen ogen? Bezoek onze showroom in De Meern (Utrecht).

Professionele oplossingen tegen scherpe prijzen

Onze oplossingen voor geluidsisolatie en akoestiek in woningen zijn uitsluitend professionele producten die worden gebruikt door bouwbedrijven en aannemers. Omdat wij in grote aantallen materialen bestellen leveren wij tegen scherpe prijzen.

Snelle levertijden

Vrijwel alle producten in de webshop zijn leverbaar binnen één of enkele werkdagen. Kleine pakketten worden verzonden per pakkettendienst, voor grotere leveringen nemen wij altijd contact met u op voor het vastleggen van een afleverdatum.