Gratis akoestisch advies op afstand

Advies voor de akoestiek in huis - oplossingen voor galm en reflecties

Wanneer er hinder wordt ondervonden aan de akoestiek, bijvoorbeeld in de vorm van galm, dan is dit op te lossen door de juiste hoeveelheid van bepaalde absorberende materialen aan de ruimte toe te voegen. Wij helpen u graag met dit vraagstuk door op basis van een berekening een advies te geven voor de ruimte met een bijbehorende prijsopgave.

Berekening van de situatie
Wij hebben een rekenmodel ontwikkeld waarmee we op afstand goed kunnen inschatten hoeveel m2 geluidsabsorberende materialen moet worden toegevoegd aan uw ruimte. Om een goede inschatting te maken hebben we de volgende gegevens nodig:

- Lengte, breedte en hoogte van de ruimte (plattegrond is welkom)
- Omschrijving van de aanwezige materialen en m2 hiervan 
- Foto's van de ruimte
- Een korte uitleg van de door u ondervonden hinder
- Productvoorkeur en gewenste verbetering (redelijk, goed of perfecte akoestiek)

Stuur ons deze informatie bij voorkeur per e-mail toe (info@easy-noisecontrol.nl) of maak een afspraak om dit bij ons te bespreken in onze showroom.

Op basis van de berekening geven wij een advies. Het advies is altijd gericht op een of meerdere producten zodat u direct er voor kan kiezen om de akoestiek te verbeteren. Voor huizen met grote ruimten, hoge daken en specifieke gebruiksruimten (zwembaden, studio's, TV-ruimten) adviseren we een betaald akoestisch onderzoek op locatie.

Advies voor andere geluidsproblemen in huis

Ook voor andere geluidsproblemen in en om ons huis kunt u bij ons terecht. U kunt ons iedere vraag e-mailen of toesturen met het contactformulier

Reactietijd

U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie op uw vraag. Omdat we veel vragen binnenkrijgen en voldoende tijd willen investeren in het schrijven van een goed advies kan de uitwerking van uw vraag enkele dagen op zich laten wachten. We vragen uw begrip daarvoor.